Omwonenden van het Bruispad zijn welkom tijdens een inloopbijeenkomst op 4 november 2021 tussen 17 en 20 uur in het gebouw van de Hoeksteen, Klaartje Donzepad 59. Daar is informatie over de inrichting van het openbaar gebied, het nieuwe speelplein bij het Kindcentrum en het ontwerp van de nieuwe woningen en appartementen.

Op de locatie van de Zevensprong komt Kindcentrum De Kei met een school en kinderdagverblijf. Met een antwoordkaart konden omwonenden aan de gemeente melden welke wensen zij hebben voor het nieuwe speelplein. Tijdens de inloopavond kunnen omwonenden zien en horen wat de wensen van de omgeving zijn en hoe het proces verder verloopt.

Voor de inrichting van het openbaar gebied bij het Kindcentrum en de nieuwe woningen zijn verschillende mogelijkheden. Tijdens de avond kunnen omwonenden aangeven waar hun voorkeur naar uitgaat.

De tekeningen voor de nieuwe appartementen en woningen die Omnia en LATEI willen bouwen zijn ook te zien tijdens de inloopbijeenkomst.

Belanghebbenden kunnen op elk moment tussen 17 en 20.00 uur binnen wandelen bij de Hoeksteen voor koffie en meer informatie.